Skip to main content

10 haarverzorgingsstappen en effectieve tips voor mooi en onderscheidend haar

 10 haarverzorgingsstappen en effectieve tips voor mooi en onderscheidend haar -017 Haarverzorging is wetenschap en een kunst, maar de meesten van ons benaderen het op een zeer lukrake manier. Dit artikel somt 10 veelvoorkomende fouten op die je moet vermijden in een goede haarverzorgingsroutine. Als de hoeveelheid geld die consumenten jaarlijks aan haarverzorgingsproducten uitgeven een indicatie is, zijn de meeste mensen bezorgd over het uiterlijk van hun haar en streven ze naar mooie, gezonde en stijlvolle lokken. Sterker nog, de meesten zullen alles doen om de gewenste look te bereiken. Van professionele salonbehandelingen tot vrij verkrijgbare serums: haarverzorging is een big business. Het enige probleem is dat hoewel veel mensen de juiste haarverzorgingsproducten voor hun haar kopen, ze vergeten de basis haarverzorgingsregimes te volgen die de gezondheid en schoonheid van hun lokken garanderen. Bovendien veroorzaken velen ook onnodige schade aan hun haar door deel te nemen aan on

Een vrouwengids voor het waxen van ongewenst haar

 Een vrouwengids voor het waxen van ongewenst haar -016

Het is moeilijk om mooi te zijn. Er is het krullen, het schrobben, het kleuren, het eindeloze werk, het zwoegen en het zweet. Het kan ook pijnlijk zijn. Welke vrouw heeft geen last gehad van een te hete krultang of een te scherp scheermes? Maar bovenaan de lijst vinden we waxen. Een essentiële taak, dat zeker, maar ook riskant. U wilt er zeker van zijn dat het goed, snel en effectief gebeurt met een minimum aan pijn.

Harsen is eigenlijk een relatief eenvoudig proces. Denk aan "wax aan, wax uit", en je zult waarschijnlijk het idee begrijpen. Er wordt hete was aangebracht op het gebied dat ontharing nodig heeft, waarna het snel wordt verwijderd en de ongewenste haartjes met de was meegaan. Het kan behoorlijk pijnlijk zijn, maar de pijn treedt snel op en het waxproces hoeft gelukkig niet vaak te worden herhaald.

Hierbij zitten verschillende soorten waxen, van een mindere “au” factor tot een machtige “au”!

Wenkbrauwen (ouch factor 2) - Wenkbrauwharsen is een vorm van harsen die u zelf thuis kunt doen, maar het is nooit een slecht idee om een professional te raadplegen. Als je zelf je wenkbrauwen gaat waxen, wax dan altijd van onder de wenkbrauw en niet van bovenaf. Verwijder heel weinig haar per keer en pas op dat de hete was zo dicht bij uw gezicht komt. Omdat de huid boven de ogen zo gevoelig is, is het echt aan te raden om hiervoor een professional te raadplegen.

Volledig gezicht (ouch factor 2) - Hierbij wordt het gezichtshaar verwijderd dat u mogelijk rond de mond, wangen, kaak en kin heeft. Je kunt dit zelf doen, misschien zelfs zelf de was maken, maar nogmaals, experts raden aan een professional te gebruiken, omdat de gezichtshuid zo kwetsbaar is.

Benen (ouch factor 3-4) - Dit is waarschijnlijk de harsmethode waarmee de meeste vrouwen bekend zijn. In de zomer kiezen veel vrouwen ervoor om benen te waxen als de voorkeursmethode voor ontharing, omdat dit over het algemeen als superieur wordt beschouwd aan scheren en tijd bespaart in de drukke zomermaanden - een goede wax van de benen kan wel 8 weken duren.

Bikini (ouch factor 8-10+) - De grote vader van waxen, de verschillende soorten bikini waxen zijn niet voor bangeriken. Ze zijn bedoeld voor vrouwen die in de zomer een schone, koele onderwereld willen, en die niet te bescheiden zijn, aangezien ze alleen mogen worden gedaan door een getrainde en ervaren professional. Er zijn een paar verschillende soorten:

Bikini - De basis bikini wax omvat het verwijderen van het schaamhaar rond de bikinibroekjelijn. Dit is een kwetsbaar gebied, dus het is aan te raden om een uur of zo een ibuprofen in te nemen voordat u dit doet. Maar omdat er bij bikini waxen meer betrokken zijn, geven we deze een 8 op de pijnschaal.

Volledige bikini - Dit wordt ook wel Braziliaanse bikiniwax genoemd en is het nieuwste en hipste op het gebied van wax. Zeven Braziliaanse zussen brachten deze wax naar de Verenigde Staten en in korte tijd heeft deze soort wax alle andere bikiniwax ingehaald. Kortom, het is een volledige bikiniwax, waarbij alleen het schaamhaar net rond de schaamlippen overblijft. Anders ben je zo kaal als een adelaar, wat handig kan zijn als je in de zomer een string draagt of gewoon je leven wilt veranderen, wat naar verluidt wat Brazilian wax deed voor Gwyneth Paltrow. Dit is een volle 10 op de pijnschaal, maar veel vrouwen beweren dat dit de bom is.

Trefwoorden:

waxen, bikini wax, brazilian wax, ontharen, haarwax

Comments

Popular posts from this blog

Nourrissez votre peau avec des antioxydants pour un teint éclatant

 Nourrissez votre peau avec des antioxydants pour un teint éclatant -002 Bien qu’il n’existe aucune preuve concluante que les antioxydants empêchent la peau de vieillir, les experts conviennent qu’ils ont la capacité de capter les radicaux libres et peuvent nous protéger de certaines maladies. Les aliments riches en antioxydants peuvent également nous donner un teint plus sain et éclatant. Selon Susan M. Kleiner, R.D., Ph.D, nutritionniste basée à Seattle, il est préférable de manger des aliments riches en antioxydants. Rien ne remplace l’apport de nutriments par l’alimentation. L’organisme les absorbe et les assimile bien mieux que sous forme de supplément. Kleiner suggère de suivre la pyramide alimentaire du ministère de l'Agriculture des États-Unis et de manger trois à cinq portions de légumes et deux à quatre portions de fruits chaque jour. Choisissez au moins un agrume, comme une orange, une mandarine ou un pamplemousse, pour la vitamine C. Pour augmenter votre apport en bêta-

Page d'accueil du blog beauté et mode -02fr0

Page d'accueil du blog beauté et mode Agriculture et jardin Soins de beauté Améliorer les conditions de soi Le tourisme dans le monde S'occuper d'un animal Médecine et thérapie sexuelles Traitement de l'obésité Hébergement et promotion de sites internet Éducation marketing informations générales -    Voir également:    Si vous êtes intéressé par le maintien de la beauté, de l'élégance et des produits médicaux appropriés,  cliquez simplement ici pour parcourir le répertoire .    Voir également:    Plus d'articles et de conseils sur la beauté et la jeunesse  (( cliquez ici )) Comment l’alimentation peut aider à lutter contre le vieillissement Depuis des siècles, les gens recherchent la fontaine de jouvence. Bien que ce soit en soi un fantasme, vous pouvez augmenter vos chances de vivre plus longtemps en apportant quelques ajustements à votre façon de vous alimenter. Fondamentalement, tout se résume à un régime alimentaire à un seul facteur. Le vieil adage selon le

5 facteurs affectant le coût de l’épilation au laser

 5 facteurs affectant le coût de l’épilation au laser -003 L’épilation au laser gagne en popularité en tant que méthode d’épilation définitive. L’épilation définitive permet d’économiser du temps, de l’argent et des tracas liés à l’épilation à la cire, au rasage ou à l’utilisation de produits d’épilation en crème. Le coût de l’épilation au laser peut être élevé, mais dépend de plusieurs facteurs. Quel est le coût de l’épilation au laser ? C’est la question la plus fréquemment posée par les personnes envisageant l’épilation au laser. Le prix dépend de plusieurs facteurs. Vous devez vous attendre à avoir plusieurs séances avec le laser. Même dans des zones plus petites, chaque follicule doit être touché pendant sa phase de croissance. Cela prendra quelques séances, car tous les follicules ne sont jamais ensemble en phase de croissance. Bien que les prix de l’épilation au laser puissent être élevés, de nombreuses personnes trouvent que le coût d’une épilation permanente en vaut la peine.